Boka din golfresa

Boka golfresan via Internet

Boka själv din flygbiljett via Internet, det är det absolut billigaste sättet att komma iväg. I vissa fall kan det vara billigare att boka ett golfpaket hemifrån, dvs. med greenfee och eventuellt transfer och boende. Tänk på att resebyråerna har goda marginaler på paketresor. I flertalet fall lönar det sig därför att själva boka sin flygbiljett, boka sitt hotell, sin hyrbil och sina speltider.

Glöm inte att boka in golfbagen på flyget! Nästan alla flygbolag har en enhetstaxa för golfbagen på ett par hundra kronor, men det måste oftast bokas i förhand.

Vilket resmål ska jag välja för min golfresa?

Det finns mängder av resmål för dig som primärt vill resa utomlands för att spela golf. Vi på golfresa-till.com guidar dig till våra favoritdestinationer!

En av de mest avgörande faktorerna för många vid valet av destination är prisläget i landet. Ha den i åtanke när du väljer vart du ska resa, eftersom höga greenfees verkligen kan påverka semesterkassan. En avgift på 1 000 kronor är inte ovanligt på populära banor i "fina" områden eller på verkligt klassiska banor, medan ett eller ett par hundra kronor kan räcka till greenfeen på mer vanliga banor. Den allmänna prisnivån i landet är inte alltid en indikator på vad greenfeen är, så ta reda på hur stor den är på de banor du planerar att besöka redan då du väljer ditt resmål.

Tänk på resans syfte och vem som följer med

En annan viktig faktor när man väljer destination är om man åker endast för golfen eller om man också vill kunna njuta av sol och bad, sevärdheter, shopping eller annat. Kanske är det någon i sällskapet som är mindre sugen än övriga på att spela golf varje dag. Nästan alla resmål erbjuder goda möjligheter till andra aktiviteter, men det beror givetvis på säsong, budget och inte minst resans deltagare, vilken destination som passar just er bäst.